tango Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 (edited) Witam, Poszukuję słuchawek pełnowymiarowych wokółusznych, zamkniętych lub ew. półotwartych z pałąkiem na kark do 470 - 650 zł (jeśli w ogóle istnieje taka konfiguracja - wokółuszne i z pałąkiem na kark). Wszystkie modele jakie do tej pory udało mi się znaleźć to niskiej jakości słuchawki nauszne lub douszne/dokanałowe. Alternatywnie mogą być słuchawki, których konstrukcja sprawia, że pałąk nie naciska na czubek głowy w ogóle, albo minimalnie. Odnośnie brzmienia to obecnie posiadam Creative Aurvana Live! 2 i ogólnie jestem zadowolony ale mogłyby mieć trochę więcej środka. Słuchawek używam przez ok. 3h do 6h dziennie w czasie pracy (czasami zakładam słuchawki tylko po to żeby odizolować się od otoczenia) Podsumowując Typ: Wokółuszne, półotwarte lub zamknięte, z pałąkiem na kark Posiadane źródło dźwięku: układ zintegrowany w PC lub SGS6 Gatunki muzyczne: klasyka, jazz, blues, rock, hard rock, metal Dotychczas posiadany sprzęt: Creative Aurvana Live! 2 Z góry dziękuję za pomoc, Edited November 21, 2016 by tango Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Witam, Niestety takie słuchawki nie są mi znane. Największy model słuchawek tego typu jaki miałem okazję kiedyś testować, to KOSS Sporta PRO, których pałąk był konfigurowalny i mógł pełnić rolę albo klasycznego pałąka pionowego, albo neckbandu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts