joski Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) Witam forumowiczów,Potrzebuję zamkniętych słuchawek najlepiej bezprzewodowych na miasto z bardzo dobrą izolacją od otoczenia do 400 PLN.Głównie będą do autobusu aby móc posłuchać sobie muzyki w drodze na uczelnię i do domu, dodatkowo w mieszkaniu do filmów i gier. Źródłem będzie przeważnie Galaxy a5 2016, ale jeśli trzeba będzie wzmocnienia, to mogę wyskrobać dodatkowe 100 PLN.Muzyka to głównie rock, dubstep, rap, pop. Słuchawki najlepiej nie rzucające się w oczy, wytrzymałe. Co do dźwięku nie mam specjalnych wymagań. Ważne jednak aby były z dobrej jakości głębokim basem, ale takim, który nie będzie mi zalewał reszty pasma. Rozglądałem się za MDR-XB650BT i MDR-RF865RK.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Edited November 6, 2016 by joski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonsky Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Samsung Level On Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts