Tomasz92 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Witam, czy ktoś z Państwa miał może okazje słuchać ww. słuchawek? Czy mógłby wyrazić swoją opinie na ich temat, ewentualnie czy grają na jakościowo podobnym poziomie co Brainwavz HM5? Jakie są różnicę? Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Witam, Są to nowe słuchawki w ofercie KOSSa, o których mało póki co wiadomo na naszym rodzimym rynku. Osobiście nie miałem okazji się z nimi zapoznać. Nie widziałem też, aby były specjalnie promowane przez naszych dystrybutorów. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Słuchałem ich w salonie audio, ale nie zrobiły na mnie najlepszego wrażenia. Nie pamiętam już w tej chwili szczegółów, ale z salonu wyszedłem z Yamaha HPH-MT220. Jeśli to może jakoś pomóc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz92 Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 Rozumiem, dziękuję za informację. To już pomaga . Szukam czegoś do lekko mobilnego zastosowania, a zarazem nie łupiącego basem , z tego powodu takie komplikację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts