petersett Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 witajcie, 2 lata temu dźwiękowiec z naszego radia polecił mi Porta Pro, niestety, dla mnie prócz jakości dźwięku, który uważam dla mnie za bardzo dobry i wystarczający miały same wady, kabel rwał się 3 razy, twardniał, a konstrukcja haczyła o włosy, ogólnie też wygląd mało atrakcyjny, wolałbym coś czarnego. Dlatego szukam słuchawek o takiej jakości dźwięku jak Porta Pro (i konstrukcji, nie zakrywające całe uszy, ale małe nauszne). Wiem, że są w Polsce dostępne Sporta Pro, ale czytałem złe opinie o ich wytrzymałości, a jednak to też się liczy. Proszę o radę. Piotr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonsky Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Zastanowiłbym się nad Samsung Level On (na promocji ~200 zł). Dźwięk jakościowo na wyższym poziomie, a wykonanie to klasa premium. PS Polecam przeczytać recenzję na blogu, warto też zwrócić uwagę na ich uwczesną cenę i przez pryzmat obecnej czytać tą recenzję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petersett Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 dziekuje za odpowiedz, niestety wszedzie są za 300 złotych minimum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonsky Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Jak napisałem jest to cena promocyjna. Może warto się rozejrzeć za używanymi. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petersett Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 znalazłem takie w dobrej cenie, co sądzisz, czy mogą rywalizować z Samsungami? http://www.krugermatz.com/pl/p/Sluchawki-nauszne-Street-/2141 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonsky Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Nie. Kruger robi słabe słuchawki. Cena 700/800 zł jest wyczuwalna w jakości wykonania Level On, a każdy inny zamiennik przy tym to zwykły bazarowy szmelc. Nawet, jeżeli ktoś by mi zapłacił to nie wziąłbym tych Kruger'ów, a Level On byłbym gotowy kupić. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petersett Posted October 16, 2016 Author Share Posted October 16, 2016 dzieki kubuje Level Ony zatem i dam znać jak się sprawują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petersett Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Kupiłem za 200 złotych, jakość wykonania rzeczywiście świetna, solidne, zgodnie z recenzją cisną i nie nadają się na dłuższe użytkowanie, na plus zaliczę też niskie tony, rzeczywiście słuchawki podkreślają bas, natomiast nie powiedziałbym, że grają (dla mnie) lepiej niż Porta Pro. W Porta Pro dźwięk jest bardziej przestrzenny, przyjemniejszy, wciąga, tutaj jakoś zbyt płaski jak dla mnie. Dlatego ze słuchawek jestem umiarkowanie zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts