majster Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Zastanawiam się nad zmianą opampów w wyżej wymienionym zestawie, ale nie jestem jeszcze do końca zdecydowany bo koszt 4 opków które wybrałem jest dość spory i nie jestem pewien czy warto je pakować do tego sprzętu. Mowa tu oczywiście o Supreme Sound Opamp V5. Na chwilę obecną zestaw gra w takim ustawieniu: MATRIX M-STAGE DAC [OPA2228P BIASING MOD + 2x LME49990MA] MATRIX M-STAGE [OPA627AP BIASING MOD] Czy gra jest tak na prawdę warta świeczki ( i tych pieniędzy ???? ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Z tego co się orientuję są to starsze wersje Matrixów. Niestety nie miałem styczności z nimi, ale jeśli wykazują taką samą właściwość podczas zmiany OPA jak nowe HPA-3B/U (cały czas zachowywanie swojego własnego fundamentu brzmieniowego), raczej zrezygnowałbym z zakupu i pieniądze przeznaczył na po prostu lepszej klasy sprzęt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts