radson24 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Witam pytanie dość krótkie proszę o odpowiedzi osoby znające dobrze temat. Otóż posiadam samsunga galaxy s3 uważanego, za jeden z najlepszych smartfonów do muzyki pod słuchawki i tu moje pytanie , czy odtwarzacz typu Sandisk sansa clip sport będzie grał dużo lepiej ? Na moim galaxym słucham na odtwarzaczu noozy i mam w planach zakup neutrona który podobno jest najlepszym odtwarzaczem i ma dobre eq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seler Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Nie zagra dużo lepiej. Jakie słuchawki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulbozaur Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Zaryzykowałbym opinię , że sansa sport ogólnie gra gorzej, ale nie znaczy to , że jest to niesłuchalne. Jak przytomnie zauważył kolega @Seler, zależy to od słuchawek. Zaletą sansy są małe wymiary, przypięcie na klip i czas pracy, ok. 30 godzin. To sprzęt przenośny używany zapewne w środkach transportu, na mieście, gdzie zewnętrzna wrzawa i tak nie pozwoli wyłowić smaczków muzycznych. Całkiem w porządku zgrywa mi się z brainwavz s0 i koss porta pro w powyższych warunkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson24 Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Słuchawki o ile znajdę to nuforce ne-700, obecnie jbl j22, skoro zagra gorzej lub podobnie to zostaję przy telefonie, w planach miałem zmianę tylko jeżeli grałoby dużo lepiej, bo właśnie czas pracy jest na duży + w niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts