Blondie Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) "Jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów", dlatego zakładam nowy wątek, gdzie każdy forumowicz może pokazać/pochwalić się swoim sprzętem audio. Zapraszam. Edited August 9, 2016 by Blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondie Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 (edited) Oto mój wzmacniacz Burson Lykan. Posiadam od ponad pól roku, świetny na codzienne odsłuchy oraz jako sprzęt testowy dla moich OPA. Edited August 10, 2016 by Blondie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mayster Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 'Działa ponad pół roku' brzmi, jakby psuły się normalnie po miesiącu Warto zaznaczyć, że zrobiłeś sobie customową obudowę, którą nawet sam producent się zainteresował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Skoro taki wątek powstał, to i ja się dołączę (bo skoro zrobiłem to na mp3s...). Jeden z trzech ostatnich nabytków: AKG K290 Surround + Switchbox. Dwa pozostałe to widoczne są na zdjęciu grupowym, które wykonałem wcześniej (poniżej). Zdjęcia te znajdą się również w ewentualnej recenzji. W centrum: K70 TV Od lewej: K240 Monitor, K280 Parabolic, K301, K400, K401, K500, K501 W kadrze brakuje prócz Surroundów już tylko K1000: Większość słuchawek jest opisana na blogu, ale nie ma najmniejszego problemu, aby porównał ze sobą dwa dowolne modele w dowolnej konfiguracji. Każda para ma swoje unikatowe brzmienie, choć duet K401 i K501 są bardzo do siebie podobne i ze wszystkich modeli jakie posiadam dzieli je najmniej różnic. K290 będą recenzowane, jeśli uda mi się uporać z zaległymi treściami. Tak samo K1000, których recenzja powoli powstaje już ponad pół roku ze względu na chęć sprawdzenia ich na spokojnie z jak największą liczbą urządzeń źródłowych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mayster Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Hmm... w sumie zdjęcie robione w innym celu, ale jest to część tytułowego 'mojego audio' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicityle Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Ja mam głośniki Creative T6100, słuchawki marki "krzak" za 28 zł douszne, które grają fatalnie ale ważne by słuchać.Jedna słuchawka gra głośniej. Wiem, to profanacja sprzętu audio ale na nic droższego mnie nie stać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts