Audiofeel Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Szukam słuchawek do kwoty 200-250 zł. Jestem raczej początkującym "Audiofilem" i nie znam się na temacie słuchawkowo-dźwiękowym Zrobiłem już wstępny research i "w oko wpadły" mi te słuchawki Panasonic http://sluchawki.sklep-outlet.pl/outlet-panasonic-rp-hx550.html. Co o nich sądzicie? Ktoś może je używa i podzieli się swoją opinią? Nie jestem zafiksowany na te konkretne słuchawki, więc jeżeli macie inne propozycje to proszę piszcie. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniek Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 witam łatwiej byłoby gdybyś napisał np. jakiej muzyki słuchasz, z jakiego odtwarzacza (telefon, komputer czy coś innego), do domu, czy na zewnątrz. od siebie polecam (wszystkim w sumie) takstar hd6000 <- raczej basowe brzmienie (bardziej do elektroniki niz np. muzyki klasycznej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts