szyleonowicz Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Witam w wyszukiwarce forumowej nie ma nic o tym mikrofonie. Zaciekawiła mnie jego niska cena, do tego był by to mój pierwszy lepszy mikrofon, chcę rozpocząć wstawianie coverów mój wokal + dźwięk z gitary akustycznej. Wszystko amatorsko, wiadomo to będą moje początki Ale też dobrym motywem byłby dla mnie to,że jest on przenośny i mały - więc mógłbym też sobie go zabierać do pracy i w pracy nagrywać wokal Zdziwiły mnie efekty z tego testu mikrofonu na yt : Mikrofon posiada tylko wejście usb, nie ma xlr więc też jest spoko bo nie trzeba dodatkowo karty dźwiękowej. Czy polecalibyście mi ten mikrofon? Będę go używał głównie do wokalu. Pop , trochę amatorskiego rapu. Dźwięk z gitary akustycznej , covery ale i tak,że coś spokojnego jak np. pieśni katolickie Nie oczekuje wiele, ważne aby wokal był czysty i tyle by mi starczyło jeśli osiągnąłbym taki efekt jak na tym filmiku to by było mega Czy może jednak coś innego polecacie w tej cenie? w tej cenie widzę tylko superluxy i behringer c1u. Lecz nie są tak uniwersalne jak właśnie ten samson. Dla początkującego się nada? Według mnie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Go Mic jest z tego co wiem jest nieco słabszą i bardziej kompaktową (składaną) wersją C01u i tylko pod USB. Mylony jest z wyraźnie tańszym modelem direct, więc w razie czego proszę uważać podczas zakupów. Jeśli obawia się Pan, że model C01u będzie dla Pana za mało uniwersalny, można myślę z Go Mic szczęścia popróbować. Będzie miał Pan zresztą w razie czego 14 dni na bezproblemowy zwrot, gdyby coś wyszło nie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr.M Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 (edited) W dniu 28.07.2016 o 13:26, szyleonowicz napisał: To jest czysty dźwięk z tego mikrofonu czy trochę poprawiony przez jakiś program ? Edited December 25, 2018 by Piotr.M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts