Zagman92 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Witam. Mam następujące pytanie: czy za maksymalnie 300 zł da się kupić słuchawki zamknięte, które oprócz poprawnego brzmienia zapewnią komfort i wygodę użytkowania nawet dla osoby z dużymi i odstającymi uszami (czyli dla mnie) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Witam, Trudno jest odpowiedzieć na takie pytanie z całą dozą pewności, bowiem komfort jest zawsze sprawą indywidualną, ale myślę, że jest na to szansa. Proszę spróbować Encore Rockmaster OE. Zdjęcia znajdzie Pan w ich recenzji, jak również kompletny opis kwestii wygody poruszanych z mojej własnej perspektywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagman92 Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Również myślałem o Rockmasterach, tak więc nie pozostaje mi nic innego jak je zamówić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts