PittBull Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Witam mam problem z wybraniem odpowiednich słuchawek dokanałowych Wybór jest pomiędzy Jays a-Jays Three a JBL Synchros E10 Słucham głownie heavy metalu, metalu i rocka, a słucham tego na telefonie z androidem więc zwracam się do Was o pomoc w wyborze. Jeśli macie lepsze propozycje słuchawek dokanałowych do 150zł to wrzucajcie je w odpowiedziach. Z góry Wam dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Witam, Zapoznał się Pan z linkami oraz pozycjami z tego tematu? http://forum.audiofanatyk.pl/index.php?/topic/5-zanim-zapytasz-polecane/ Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PittBull Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 Tak zapoznałem się, lecz niestety wybór nadal jest dla mnie trudny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Niestety, ale tak czy inaczej będzie musiał Pan podjąć w tym względzie decyzję ostatecznie samodzielnie . W linkach podane są zarówno alternatywy cenowe, o które Pan pytał, jak też wskazówki jak poprawnie pytać o wybór słuchawek na forach i na co zwracać uwagę przy samodzielnym wyborze. Póki nie określi Pan dokładnie swoich oczekiwań i preferencji brzmieniowych, nie ma szans na stwierdzenie która para jest "lepsza" lub jakie można zarekomendować alternatywy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts