suchczi Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Witam Mam problem z słuchawkami, mianowicie zniszczyły mi się w nich pady chodzi o model Audio-Technica ATH-TAD400 Wie ktoś może czy takowe można kupić, trochę internetu przegrzebałem ale ustalmy że jestem w tym zielony. EW. jakieś inne pady które by pasowały, z góry dziękuje za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Witam, Przede wszystkim warto zapytać dystrybutora tej marki na Polskę o posiadanie takich materiałów eksploatacyjnych. W zakresie alternatyw nieoryginalnych, możliwe, że nausznice od HM5 się sprawdzą, ale to moje póki co gdybanie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchczi Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Konsbud audio niestety nie posiada ich, ale z tego co mówili maja bardzo podobne padsy do ATH-AD900 jakby ktoś miał jakieś informacje gdzie można dostać do TAD400 lub jakiś zamiennik proszę pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts