Matrix141 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Witam, Czy mógłby ktoś doradzić czy zakup modelu słuchawek Sennheiser Momentum In-Ear G Black Chrome (M2 IEG) będzie dobry ? Jest coś lepszego w tej cenie a może tańsze i lepsze? Mogę nieznacznie dołożyć. Proszę o Twoją opinię Słuchawek będę używał do słuchania muzyki głownie pop dance. Może nie dokanałowe a douszne ? Proszę o pomoc Jeszcze może: SoundMagic E50 Sennheiser CX 5.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Witam, Niestety podanego modelu Sennheisera nie testowałem, także nie mam możliwości wypowiedzenia się w 100% w oparciu o własne doświadczenia. W cenie 400 zł szukałbym dla siebie HiFiMANów RE400 jeśli miałoby to być granie uniwersalne, lub Etymoticów MK5 + białe filtry, jeśli techniczno-monitorowe. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts