CoTuPoczac Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Witam, Moim głównym pytaniem byłoby czy Audio In Motion SC8000 utrzymałby beyerdynamics dt990 250, jeżeli nie to jakie słuchawki polecalibyście, głównie zależy mi na komforcie (noszę okulary), będę z nich korzystał przy graniu w gry / słuchaniu muzyki głównie popu, klasyki. Bardzo prosiłbym o konkrety, ponieważ już 3 miesiąc bawię się w wybieranie słuchawek i mam już dość Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Witam, Tak, karta spokojnie podoła tym słuchawkom, jeśli pyta Pan o kwestie napędowe. Także nie ma się czego obawiać. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoTuPoczac Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 2 hours ago, EvilKillaruna said: Witam, Tak, karta spokojnie podoła tym słuchawkom, jeśli pyta Pan o kwestie napędowe. Także nie ma się czego obawiać. Pozdrawiam. ale rozumiem że wyciągnę dobrej jakości dźwięk i głośny, w sensie że nie będę potrzebował wzmacniacza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Rozumiem że czytał Pan recenzję tej karty na blogu? http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-karty-dzwiekowej-aim-sc8000/ Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoTuPoczac Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 8 hours ago, EvilKillaruna said: Rozumiem że czytał Pan recenzję tej karty na blogu? http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-karty-dzwiekowej-aim-sc8000/ Pozdrawiam. No prawda było wspomniane, gapa ze mnie. Czy jest jeszcze jakaś karta dźwiękowa godna polecenia do 360 zł ? ( której nie ma na liście) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Na dzień dzisiejszy nie, aczkolwiek w przypadku modeli używanych lub ze zwrotów można jeszcze próbować znaleźć Xonary Essence ST/STX oraz przy odrobinie szczęścia AIM SC808. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts