PitrexPL Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Witam, Chciałbym zaznaczyć, iż jest to mój pierwszy post na forum . Aktualnie posiadam słuchawki za 20zł ale wymienianie ich co miesiąc na dłuższą metę nie ma sensu. Na początek : Nie znam się na słuchawkach dlatego przyszedłem na forum aby poprosić o jakąś radę . Chciałbym kupić słuchawki głównie do grania i słuchania muzyki . Ważne jest też aby posiadały mikrofon. Muszą być wokółuszne ze względu na moje duże uszy nie wygodne są żadne inne ;c Najlepiej jak by zmieściły się do 200-250 zł . Czekam na propozycje. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Witam, Wszelkie propozycje znajdzie Pan w linkach w tym poście: http://forum.audiofanatyk.pl/index.php?/topic/5-zanim-zapytasz-polecane/ Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts