Cappy Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 (edited) Witam serdecznie zwracam się do was z prośbą o pomoc w wyborze słuchawek nausznych do gier FPS napędzać je będzie karta dzwiękowa AIM SC 808 głównie chodzi mi o bardzo dobrą scenę bardzo dobre pozycjonowanie oraz fajny bas mogą być bez mikrofonu budżet to 1500zł personalnie brałem pod uwagę: Sennheiser GSP 600 Słuchawki których używałem wczesniej: ISK HD 9999 bayerdynamic dt 990 pro 250ohm sennheiser game one Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Edited April 19, 2018 by Cappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Witam, 1 godzinę temu, Cappy napisał: fajny bas Można prosić jaśniej? 1 godzinę temu, Cappy napisał: personalnie brałem pod uwagę: Sennheiser GSP 600 Są to bardzo świeże słuchawki, praktycznie parę dni temu pisałem o nich aktualność. Trudno aby bez testów cokolwiek o nich powiedzieć na tym etapie poza rzeczami, które odszyfrowałem na potrzeby aktualności na blogu. 1 godzinę temu, Cappy napisał: Słuchawki których używałem wczesniej: ISK HD 9999 bayerdynamic dt 990 pro 250ohm sennheiser game one Co spowodowało że nie są już używane? Które cechy nie spełniały oczekiwań? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts