muf18 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Witam. Chciałbym się spytać jaka jest różnica między tymi 2 kartami ? Nie mogę nigdzie znaleźć satysfakcjonującej odpowiedzi. Kiedyś bardzo polecaną kartą była jak widziałem Prodigy 7.1 HiFi, nie wiedziałem, o tym i kupiłem używanego AIMA SC8000. Czy jest ona lepsza od AIMA SC8000 ? Jest ona już trochę stara, ale podobna miała bardzo dobre układy wolfsona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Witam, Ponieważ być może pyta Pan zbyt ogólnikowo. Różnice są spokojnie do przeanalizowania już po danych technicznych i opisach wyjść obu kart. Miała. I tak samo również SC8000 posiada na pokładzie markowego AKMa. Zależy od zastosowań i interpretacji słowa "lepsza", ale jeśli miała służyć do słuchawek, to dedykowanym układem do takiego sprzętu jest właśnie SC8000. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mayster Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 J/w, Prodigy to sprzęt wart uwagi, jeśli zamierzamy bazować na dźwięku wielokanałowym. Pod słuchawki SC8000 zdecydowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts