wastelander Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witam bardzo serdecznie Forum. Przeczytałem obie recenzje tych słuchawek, ale mam nadal problem. Potrzebuję słuchawek do normalnego użytkowania - oglądania filmów, słuchania muzyki oraz do grania także do streamowania - więc do trochę dłuższego używania. Na kilku grupach już pytałem, ale zdania są podzielone. Bardzo proszę o pomoc i dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Łopatko Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witam, Tak naprawdę kogo by Pan nie spytał, zawsze będzie polecał to co sam posiada lub tylko to co jest mu znane. Stąd tak różne zdania nt. obu modeli. Moim zdaniem ani jeden, ani drugi model, a zamiast nich ISK HD9999. Dadzą Panu prawdopodobnie wszystko czego Pan oczekuje. Brzmieniowo są to minimalnie wygładzone HD669, wygoda i jakość wykonania jednak przebijają oba wymienione modele. Krótki opis oparty o wnioski ogólne zawarłem póki co w Polecanych słuchawkach pełnowymiarowych, a pełną recenzję aktualnie przygotowuję. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts