nereus456 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) Drodzy forumowicze potrzebuję pomocy w zakupie wzmacniacza i kolumn. Dane:-Karta dźwiękowa SMLS M2-Pokój wielkości 20 m2 z wysokimi sufitami. Preferencje odnośnie dźwięku:-Ciemny(Najważniejszy aspekt)-Soczysty(Najważniejszy aspekt)-Ocieplony Najczęściej słuchany przeze mnie rodzaj muzyki to future/hard bass. https://www.youtube.com/watch?v=yRyMoyRPrr8 I teraz najgorsze, cena. Mam do dyspozycji jakieś 800 zł. Z researchu jaki zrobiłem to w tych pieniądzach i charakterystyce polować na kolumny Eltax Liberty 5+. Chętnie wysłucham innych sugestii oraz propozycji wzmacniacza do nich. Edited January 26, 2017 by nereus456 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nereus456 Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Ok. Kupiłem wzmacniacz Rotel RA - 931. Teraz chciałbym dobrać do tego jakieś kolumny? Pomożecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts